Dupa un an de dezvoltare, echipa din spatele uCoz.ro a lansat uKit, o noua platforma in limba romana pentru crearea de website-uri profesioniste si magazine online optimizate pentru dispozitivele mobile.

Aceasta este destinata IMM-urilor, freelancerilor sau startup-urilor, oferind posibilitatea utilizatorilor fara cunostinte tehnice sa-si realizeze pagini web de prezentare sau magazine online care se vad excelent de pe telefoanele mobile sau tablete.

Produsul este rezultatul a 10 ani de experienta in domeniu a echipei de dezvoltare si foloseste ultimele tehnologii web, asigurand o securitate ridicata proiectelor create, sustin oficialii companiei.

„uKit este un produs intuitiv ce pune la dispozitia oricarei persoane cu spirit intreprinzator si o conexiune la Internet o platforma integrata pentru crearea de website-uri responsive din doar cateva click-uri. Micro intreprinderile, alaturi de firmele mici si mijlocii reprezinta peste 95% din companiile de la nivel global. Astazi, cu o competitie din ce in ce mai mare, o prezenta online a devenit vitala. De exemplu, in Statele Unite, aproximativ 50% dintre afaceri nu au un website, in timp ce in Romania procentul depaseste 80%. Noi ne propunem sa ajutam micii intreprinzatori autohtoni sa atraga mai multi clienti si sa economiseasca capital printr-o solutie avansata care este atat simplu de utilizat cat si accesibila ca investitie,” a declarat Evgeny Kurt, CEO-ul uKit.

Design-urile disponibile sunt protejate automat impotriva modificarilor accidentale si contin texte exemplificative in functie de profilul afacerii, oferind inspiratie utilizatorului in procesul de dezvoltare al site-ului.

Pe langa mici business-uri, platforma mai poate fi utilizata si de artistii hand-made, formatii de muzica dar si fundatii sau scoli. Utilizatorii pot vinde cu usurinta produse online, integra diverse widget-uri pentru a comunica mai usor cu potentialii clienti sau promova website-urile pe Internet prin optiunile avansate.

Echipa lucreaza la un instrument ce are la baza inteligenta artificiala si care va oferi posibilitatea proprietarilor de website-uri mai vechi de a le transforma automat in site-uri optimizate pentru dispozitivele mobile ce sunt facil de promovat, sau chiar de a-si converti paginile de pe Facebook in website-uri de sine statatoare.

Viziunea uKit este aceea de a oferi atat o platforma unica pentru crearea de website-uri atractive dar si un instrument complet de promovare prin email si publicitate online, care sa creasca semnificativ sansele de succes ale unei afaceri in mediul online.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri