Sub numele “FashionUP/Price Down - Tinem preturile sub toc”, FashionUP le va oferi clientilor reduceri de pana la 80%, iar in portofoliul dedicat marelui eveniment al promotiilor vor fi incluse toate produsele magazinului.

Oferta FashionUP pentru Black Friday 2015 cuprinde si colectiile noi de haine, insa cei interesati pot cauta piese vestimentare si din editiile anterioare. In functie de preferinte, clientii vor gasi cu siguranta ceea ce cauta, simplu si rapid. Mai mult, pe prima pagina a fashionup.ro vor fi afisate cele mai mari reduceri, devenind un hub prin intermediul caruia cumparatorii se pot informa foarte usor.

O alta surpriza pregatita clientilor este aceea ca, in perioada 17-19 noiembrie, FashionUP va avea o campanie de teaser, iar cei care se vor inscrie vor primi un cod secret, care ulterior le va garanta intaietate la ofertele propriu-zise de Black Friday.

Printre produsele de sezon se numara ghetele, cizmele, gecile sau puloverele la preturi mici. Estimarile FashionUP pentru cele trei zile de campanie “FashionUP/Price Down - Tinem preturile sub toc” sunt ca vor fi inregistrate vanzari de aproximativ un milion de euro.