Anul acesta, elefant.ro organizeaza campania de Black Friday pe data de 20 noiembrie. Astfel, clientele pot face comenzi direct din site si pot ridica coletele din punctele de livrare din toata tara, cu transport gratuit. Pentru perioada 20-22 noiembrie, programul punctelor de livrare elefant.ro este non stop, cu exceptia celor de la metrou.

“Vrem ca de Black Friday clientele elefant.ro sa primeasca produsele comandate in cel mai scurt timp si fara costuri suplimentare de transport. De aceea le-am pus la dispozitie punctele de livrare cu program non stop in Bucuresti, Iasi si Cluj. Cele mai cautate si comandate produse ne asteptam sa fie din categoriile ceasuri, parfumuri, carti si moda.” spune Dan Vidrascu, CEO elefant.ro.

In concluzie, pe data de 20 noiembrie incepand cu ora 00.00, elefant.ro le propune clientelor reduceri irezistibile la toate categoriile de produse disponibile.

Vezi aici oferte de Black Friday 2015 dar si diferente fata de editiile anterioare.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri