Produsele TP-Link pot fi achizitionate (si) de pe eMag.ro.

”Fiind unul din cele mai bine vandute produse din portofoliul TP-LINK, am decis sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu o varianta complet localizata in limba romana, la un pret foarte bun. Ne propunem sa continuam procesul de localizare cu noi produse TP-LINK pentru a oferi utilizatorilor o experienta cat mai placuta si facila”, a declarat directorul general al TP-LINK Romania, Hermes Song.

Pe langa routerul TL-WR841N, TP-LINK va pune la dispozitia clientilor alte 15 produse, dintre cele mai fiabile si mai bine vandute de-a lungul timpului. Printre acestea se numara gama completa de routere AC: cel mai puternic router wireless AC1900, Archer C9, Archer C7 si C8 AC1750, Archer C5 AC1200, Archer C2 AC750, routerul Gigabit TL-WR1043ND, routerul dual band TL-WR4300, dar si modelele wireless N300 TL-WR841ND, TL-WR940N sau modelul TL-MR3420 cu 3G.

”60% din stocurile pe care le-am pregatit pentru aceasta a cincea editia e Black Friday sunt produse wireless din categoria de mijloc (single si dual band), restul de 40% fiind produse de ultima generatie, cele mai multe cu tehnologie Wi-Fi 802.11ac. Pe langa anuntarea primului produs TP-LINK complet localizat in limba romana, mai marcam o premiera in aceasta editie a Black Friday, respectiv extinderea gamei de produse cu bateriile universale”, a mai adaugat Hermes Song.

Citeste si:

Producatorul estimeaza dublarea vanzarilor fata de editia precedenta a evenimentului de shopping si se asteapta sa genereze aproape jumatate din livrarile totale aferente trimestrului 4/2015.

Aceasta este a patra editie a Black Friday la care TP-LINK participa, din cinci organizate. Produsele TP-LINK cu discount vor fi putea fi cumparate din magazinele eMAG, Flanco si Altex, dar si din alte magazine online, prin intermediul partenerilor si distribuitorilor TP-LINK.

In Romania, partenerii de distributie ai TP-LINK sunt: Network One Distribution, Royal Computers si ABC Data.