eMag si-a publicat in jurul orei 8:30 oferta de Black Friday, lasandu-se mult asteptat in comparatie cu ceilalti retaileri de IT&C. In categoria smartwatch si bratari fitness, cel mai mare retailer online ofera reduceri de pana la 50%. Va prezentam mai jos cateva gadget-uri din aceasta categorie de la cateva magazine online.

Smartwatch-uri LG

In oferta evoMag gasim un smartwatch Smartwatch LG W150 Urbane foarte elegant, rezistent la apa si la praf, la pretul de 1.149 lei, dar puteti cumpara si o varianta mai ieftina de la LG si pe cel.ro. Smartwatch-ul LG G Watch are un pret de numai 349 lei.

Ceasuri inteligente Samsung Gear

Emag are in oferta un Samsung Gear S la 899 lei. Ceasul are ecran Super Amoled, memorie interna de 4GB si 3G. evoMag are in oferta de Black Friday tot un smartwatch Samsung Gear S R750 cu 4GB Flash, Wi-Fi, 3G si procesor dual-core de 1GHz.

Apple Watch

evoMag are in oferta de Black Friday smartwatch-ul Apple incepand de la 1.879 lei pentru modelul Apple Watch Sport cu retina display si Wi-Fi.

Ceasuri inteligente Sony

Cel.ro are in oferta de Black Friday un smartwatch Sony redus cu 33%. Sony SmartWatch 2 are un pret de 399 lei, in timp ce eMag are un ceas similar Sony Smartwatch 2 la 349 lei.

Smartwatch-uri Motorola

Gasiti un smartwatch Motorola Moto 360, din a doua generatie, pe eMag, la un pret de 1.499 lei, in timp ce pe evoMag gasiti un model similar Moto 360 cu procesor TI OMAP 3 la pretul de 769 lei.

Smartwatch Alcatel

Tot pe evoMag puteti cumpara de Black Friday un smartwatch Alcatel Onetouch Watch la 489 lei.

Bratari fitness

La eMag gasiti in oferta de Black Friday o bratara fitness Fitbit Charge Activity and Sleep, la pretul de 429 lei, in timp ce pe cel.ro puteti cumpara un smartband Sony Talk la 469 lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri