Flanco: vanzari de 116 milioane de lei de Black Friday

Flanco Retail a inregistrat vanzari de 116 milioane de lei in cea de-a 5-a editie de Black Friday, in crestere cu 18% fata de anul trecut. Traficul inregistrat in intreaga retea de magazine si pe www.flanco.ro in weekendul 20-22 noiembrie a fost de peste 3 milioane de vizitatori.

Optiunea de vanzari in 15 rate fara dobanda a contribuit cu o pondere de aproximativ 20% la vanzarile din weekendul de Black Friday, confirmand strategia Flanco de asociere a ofertelor de vanzare cu cele de finantare.

Produsele vedeta ale acestui weekend sunt produse din generatia 2015. In topul preferintelor clientilor s-au aflat televizoarele, cea mai mare diagonala vanduta fiind cea de 75 inch, dar si telefoanele, masinile de spalat, produsele foto si de gaming. Printre vedetele acestei editii se afla: smartphone-urile Samsung S5 cu 2500 de bucati vandute, iPhone 6 cu 1500 de bucati vandute, Huawei P8 Lite cu 900 bucati vandute si consola PS4 cu joc inclus, din care s-au vandut 400 de bucati.

Si masinile de spalat s-au vandut in numar mare, iar fata de anul precedent, cand s-a facut trecerea de la cele de 5 kg la cele de 6 kg, in acest an cumparatorii au optat pentru modelele de 7 si 8 kg.

“Ne-am asteptat ca pe durata celor trei zile, produsele cu cele mai mari reduceri sa se epuizeze rapid, de aceea am actualizat si realimentat periodic stocurile puse la dispozitia clientului, astfel incat sa avem produse cu preturi excelente in fiecare dintre cele 3 zile. De asemenea, ne-am pregatit cu un program de lucru extins, cu peste 1200 de consilieri de vanzari in magazine si am investit masiv in platforma online, pentru a-i intampina cat mai bine pe cei peste 3 milioane de vizitatori din magazine si de pe flanco.ro”, spune Dragos Sirbu, CEO Flanco Retail.

Citeste si:
Cat au cumparat ungurii si bulgarii din Romania de Black Friday
Cat au cumparat ungurii si...

In premiera, in magazinul nou deschis din Mall Baneasa, Flanco a introdus la vanzare dronele, dar si bicicletele Pegas, care au starnit interesul vizitatorilor din concept store-ul Flanco. Dronele, la care se adauga si videoproiectoarele, au fost de asemenea de interes pentru clienti si pe flanco.ro.

Pentru livrari, compania lucreaza cu cele mai mari firme de curierat din tara, astfel incat, intr-o saptamana, sa onoreze toate comenzile din Black Friday. „In aceste zile, ne concentram pe livrarea tuturor comenzilor si la momentul actual lucrurile merg conform planului”, afirma Dragos Sirbu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »Citește și
Elefant.ro trece pe profit după venituri de 21,2 milioane de euro în S1
Setari Cookie-uri