Din totalul comenzilor, 65% au venit de pe desktop si 35% de pe dispozitivele mobile, iar 90% au preferat sa achite valoarea comenzilor cash, abia 10% alegand varianta cardului online. Printre categoriile cele mai populare de produse s-au numarat ghetele (atat pentru femei, cat si pentru barbati), pantofii casual si cei sport pentru domni si cizmele in cazul doamnelor.

Cel mai vandut produs a fost reprezentat de pantofii sport pentru barbati Pepe Jeans - Tinker, in diferite variante de culoare, in vreme ce titlul de cel mai scump i-a revenit modelului de geaca NORTHLAND pentru barbati CLIVE KAPUZENJACKE redusa de la 949.90 la 559.90 lei.

Varful de trafic s-a inregistrat in noaptea de joi spre vineri, in intervalul orar 00:00-02:00, dar s-a mentinut la valori apropiate si pe parcursul zilei de vineri, dupa ora 09:00. De altfel, vineri a fost ziua cea mai activa din punct de vedere al traficului, cand s-au inregistrat 410.000 vizualizari de pagina, cu 40% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Important de mentionat este ca ZorileStore pregateste o noua sesiune de Black Friday, in intervalul 27-29 noiembrie, cand vor fi stocuri noi, produse noi si reduceri noi.