„Magazinele pe care le avem in Capitala reprezinta unele dintre cele mai importante puncte de vanzare din reteaua noastra, care s-a extins considerabil incepand de anul trecut, ca urmare a preluarii si a altor spatii detinute anterior de Domo sau investitiilor facute in showroom-uri noi”, a declarat Dan Ostahie, CEO Altex.

Retailerul va oferi serviciile sale post-vanzare fostilor clienti Domo si in acest magazin, pentru produsele aflate in gama Altex.

Altex a anuntat la inceputul acestui an ca va asigura servicii post-vanzare clientilor Domo, dupa inchiderea magazinelor acestuia. ana in prezent, Altex a deschis magazine in locul Domo in Cluj-Napoca, Craiova, Constanta, Miercurea Ciuc, Pitesti, Ramnicu Sarat, Reghin si Targoviste.

"In Bucuresti, fostii clienti Domo vor putea apela la serviciile post-vanzare in magazinul din AFI Palace Cotroceni. Conform noii politici a retailer-ului, fostii clienti Domo pot beneficia, pentru produsele aflate in gama Altex, de garantie si service. Pentru a putea fi aplicate aceste facilitati, clientii trebuie sa prezinte facturile produselor achizitionate si sa fie urmate procedurile aferente solutiilor post-vanzare, disponibile pe website-ul oficial al retailer-ului", arata Altex, companie detinuta de Dan Ostahie.

Citeste si:

Domo a anuntat in noiembrie 2015 ca va inchide toate magazinele fizice, pentru a ramane cu operatiuni doar online.

Altex Romania este cel mai mare retailer electro-IT din Romania, avand o retea de 85 de magazine in cele mai importante orase din tara.

Altex este cel mai mare retailer electro-IT din Romania, pe o piata pe care concureaza in prezent cu Flanco, dar si cu eMAG si magazinele online Evomag.ro, Cel.ro sau Elefant.ro.