4 Mai 2016

Ani lumina in fata Romaniei: La Poste introduce puncte de colectare in statiile de tren



Compania nationala de posta franceza La Poste si compania feroviara SNCF au lansat un proiect in urma caruia sute de lockere urmeaza a fi instalate in statiile trenurilor din Franta. In prima faza, cateva sute de casute postale au fost instalate in Ile de France.

Cele doua companii au anuntat parteneriatul recent, printr-un comunicat, in urma caruia au anuntat ca vor instala a 130 de lockere, asa-numite „Collect & Station” casute, in Ile de France.

Clientii care vor sa foloseasca aceste lockere pot opta pentru aceasta optiune de livrare atunci cand achizitioneaza ceva online. Atunci cand coletul este gata de a fi ridicat, clientul primeste un SMS si un eMail cu codul pe care trebuie sa il foloseasca intr-un anumit locker, din statia de tren aleasa de acesta. Codul este introdus pe ecran, dupa care locker-ul se deschide si clientul isi poate ridica coletul.

Scopul este de a introduce acest sistem in 250 de statii, pana la finalul acestui an.

Posta Romana, aflata inca „ani lumina” in urma postei franceze, a introdus alaturi de eMag un sistem de ridicare a produselor din cateva sedii ale institutiei de stat.



Citeste si