eMag: Pana in octombrie vom avea 100 de puncte de colectare cu Posta Romana

Parteneriatul dintre eMag si Posta Romana, in urma caruia clientii retailerului pot alege sa ridice coletele din anumite puncte ale institutiei de stat, va fi extins pana la 100 de puncte pana in septembrie-octombrie, conform lui Iulian Stanciu, CEO al eMag, cel mai mare retailer online autohton.

In prezent, parteneriatul implica 14 puncte de colectare.

“Posta Romana foloseste logistica proprie pentru a aduce coletele clientilor, acestia putandu-le ridica de la un oficiu special, unde un angajat este special trainuit pentru asa ceva. Feedback-ul este foarte pozitiv”, subliniaza CEO-ul eMag.

Singurele minusuri ale interactiunii clientilor sunt acelea ca este necesar buletinul pentru ridicarea coletului (o practica invechita si absolut inutila deseori – n.r.) si lipsa posibilitatii de plata prin card. Posta Romana sublinia, pentru wall-street.ro, ca plata cu cardul va fi introdusa anul acesta in oficiile postale din tara. Ramane de vazut si daca acestia se vor tine de cuvant.

Ramai pe wall-street.ro pentru mai multe informatii cheie oferite de liderul pietei, eMag. Principalii concurenti ai retailerului sunt Altex, Cel.ro, EvoMag sau Elefant.ro.

Citeste si:
CCC a lansat aplicația mobilă și Clubul CCC în România
Retailerul de încălțăminte...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »Setari Cookie-uri