Allegro si-a deschis portile catre Germania. Jucatorul polonez din eCommerce, cu business-uri si in Romania, a intrat pe piata vecina, incercand astfel sa sprijine vanzatorii polonezi cu marketarea produselor in Germania, a treia cea mai mare piata de eCommerce din Europa.

Allegro si-a lansat website in germana luna aceasta. Principalul scop este acela de a promova retaileri polonezi. Versiunea beta a marketplace-ului nu permite vanzari din partea companiilor germane sau din partea persoanelor fizice. Numarul de categorii este, de asemenea, mult mai mic decat pe site-ul polonez, dar probabil acest lucru se va schimba pe masura ce platforma va incepe sa primeasca din ce in ce mai multe vizite.

Pentru vanzatorii polonezi, Allegro-ul german ar putea fi un pas excelent pentru a trimite bunurile lor catre mai multi consumatori europeni. In Polonia, eBay sau Amazon nu au inca un rol important, astfel incat Allegro.de poate fi o rampa de lansare viabila si un inceput bun.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri