Altex Romania anunta startul ultimei runde de reduceri de Black Friday, de anul acesta, in toate magazinele Altex si Media Galaxy din tara si pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro.

Altex Romania a inceput campania Black Friday pe 20 octombrie, acestia au anuntat ca ultima runda va fi intre 17 si 23 noiembrie. Pentru ultimul val de oferte Black Friday, compania pune la dispozitia clientilor un stoc de doua milioane de produse din toate categoriile si segmentele de pret.

Printre produsele aflate la reducere, va puteti achizitiona un LED TV UHD Smart Samsung, diagonala 152 cm, la 3.699 lei, cu o reducere de 4.150 lei sau un sistem PC Vision 18 Myria, procesor Intel Core i7, la 5.299 lei, cu o reducere de 1.700 lei;

Pana in acest moment, vanzarile de Black Friday ale lantului de retail Altex si Media Galaxy s-au dublat fata de aceeasi perioada a anului trecut. Pentru ultima runda de reduceri, Altex estimeaza vanzari cumulate de 50 milioane de euro. Cele mai vandute produse in aceasta perioada au fost televizoarele si smartphone-uri, dar si masinile de spalat, laptop-urile si electrocasnicele pentru ingrijirea locuintei si de bucatarie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri