Altex Romania anunta startul ultimei runde de reduceri de Black Friday, de anul acesta, in toate magazinele Altex si Media Galaxy din tara si pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro.

Altex Romania a inceput campania Black Friday pe 20 octombrie, acestia au anuntat ca ultima runda va fi intre 17 si 23 noiembrie. Pentru ultimul val de oferte Black Friday, compania pune la dispozitia clientilor un stoc de doua milioane de produse din toate categoriile si segmentele de pret.

Printre produsele aflate la reducere, va puteti achizitiona un LED TV UHD Smart Samsung, diagonala 152 cm, la 3.699 lei, cu o reducere de 4.150 lei sau un sistem PC Vision 18 Myria, procesor Intel Core i7, la 5.299 lei, cu o reducere de 1.700 lei;

Pana in acest moment, vanzarile de Black Friday ale lantului de retail Altex si Media Galaxy s-au dublat fata de aceeasi perioada a anului trecut. Pentru ultima runda de reduceri, Altex estimeaza vanzari cumulate de 50 milioane de euro. Cele mai vandute produse in aceasta perioada au fost televizoarele si smartphone-uri, dar si masinile de spalat, laptop-urile si electrocasnicele pentru ingrijirea locuintei si de bucatarie.

Citeste si:
Fructele si legumele, in topul categoriilor de produse vandute
Fructele si legumele, in top...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
PayU: Tranzactiile de Black Friday au crescut cu 67%