FashionUp, magazin online de haine si accesorii, estimeaza o cifra de afaceri de aproximativ 35 milioane lei in 2017. In primele cinci luni ale anului vanzarile au fost de 14 milioane lei in cele trei tari in care FashionUP este prezent, anul acesta fiind unul important pentru consolidarea pozitiei in Bulgaria si Ungaria, conform companiei.

Urmeaza, pentru bilantul de anul acesta, vanzarile din ultimele luni. „Statistica de pana acum a aratat ca cele mai mari vanzari se inregistreaza in martie si noiembrie, cu 10%, respectiv 20% din totalul de incasari. Pentru miile de clienti care vor alege FashionUP, compania are 35 de angajati si planuieste noi recrutari pana la dublarea echipei”, spun oficialii companiei.

Cifra de afaceri a FashionUP a fost de 21 milioane lei in 2016, pe 18 noiembrie compania a inregistrat cele mai multe vanzari, cu un total de peste 917.000 de lei. In ceea ce priveste cea mai mare comanda plasata vreodata de o singura persoana, aceasta a venit de la o femeie care a decis sa-si innoiasca toata garderoba. Astfel, a cumparat 19 articole de imbracaminte si incaltaminte in valoare totala de 7.551 de lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »Citeste si
De ce sa vii la Fashion ROute 2019: afli care e solutia castigatoare