Black Friday 2017 la Elefant.ro a inceput, retailerul online oferind deja posibilitatea de accesare a unora dintre produse care ajung la reduceri de pana la 90%. Ti-am ales mai multe ceasuri care se bucura de discount.

Printre surprizele pregatite de Elefant.ro pentru Black Friday 2017 se numara voucherele Vodafone in valoare de 100 de euro care vor fi acordate gratuit, dar si automobile Fiat si MiniCooper ce vor putea fi achizitionate cu pana la 20% reducere. Tot in oferta de Black Friday va fi prezent si un model Fiat 500 Lounge 60th Anniversary Editie Speciala, cu un discount surpriza. Noi v-am ales 6 ceasuri cu reduceri de pana la 90%.

Black Friday la Elefant.ro: 5 ceasuri reduse cu pana la 90%

  1. Ceas SO & CO NEW Yotk Madison redus cu 90% il puteti cumpara de AICI.
  2. Ceas Stuhrling Original Garland - redus cu 78% il puteti cumpara de AICI.
  3. Ceas Stuhrling Original redus cu 83% il puteti cumpara de AICI.
  4. Ceas Stuhrling Original Lady Casatorra Elite redus cu 77%. Il puteti cumpara de AICI.
  5. Ceas Stuhrling Original Vogue la reducere cu 83%. Il puteti cumpara de AICI.
  6. Ceas Akribos XXIV AK1005SS redus cu 85%. Il puteti cumpara de AICI.

Daca esti in cautarea unui automobil, vezi ofertele de Black Friday a celor de la Elefant.ro pe care ti le-am pregatit aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri