CEL.ro, magazinul online gestionat de compania Corsar Online, anunta o crestere a vanzarilor cu 30% in primul semestru al anului 2018, inregistrand astfel vanzari in valoare de aproximativ 33 milioane euro. Ca urmare a acestor cifre incurajatoare, compania estimeaza ca, pana la finalul lui 2018, va realiza vanzari de aproximativ 70 milioane euro.

Conform datelor oferite de retailerul online, in prima jumatate a anului 2018 cele mai mari cresteri in materie de vanzari s-au inregistrat la telefoane, electrocasnice si componente.

In acelasi timp, in anul 2018 compania Corsar Online a deschis un Marketplace in cadrul caruia inca din primele trei luni activeaza 500 de furnizori, ce au adaugat in site peste 400.000 de produse, largindu-se astfel gama de produse pusa la dispozitia clientilor. Ca urmare, in primul semestru al anului 2018, s-au inregistrat peste 8.000 de comenzi si vanzari in valoare de aproximativ 5.000.000 lei.

„Rezultatele sunt promitatoare si ilustreaza interesul sporit al micilor intreprinzatori de a-si extinde afacerea catre noi segmente de piata. Corsar Online previzioneaza ca pana la sfarsitul anului platforma va genera vanzari de 25 milioane lei. S-au inregistrat vanzari crescute la accesorii telefoane, mobila, fashion, bricolaj si articole sportive, evidentiindu-se astfel interesul crescut al clientilor si fata de produsele din afara gamei electro-IT”, spun oficialii companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri