Conform datelor oferite de retailerul online, in prima jumatate a anului 2018 cele mai mari cresteri in materie de vanzari s-au inregistrat la telefoane, electrocasnice si componente.

In acelasi timp, in anul 2018 compania Corsar Online a deschis un Marketplace in cadrul caruia inca din primele trei luni activeaza 500 de furnizori, ce au adaugat in site peste 400.000 de produse, largindu-se astfel gama de produse pusa la dispozitia clientilor. Ca urmare, in primul semestru al anului 2018, s-au inregistrat peste 8.000 de comenzi si vanzari in valoare de aproximativ 5.000.000 lei.

„Rezultatele sunt promitatoare si ilustreaza interesul sporit al micilor intreprinzatori de a-si extinde afacerea catre noi segmente de piata. Corsar Online previzioneaza ca pana la sfarsitul anului platforma va genera vanzari de 25 milioane lei. S-au inregistrat vanzari crescute la accesorii telefoane, mobila, fashion, bricolaj si articole sportive, evidentiindu-se astfel interesul crescut al clientilor si fata de produsele din afara gamei electro-IT”, spun oficialii companiei.

Pot constitui termenii si...
Citeste si: Termenii si conditiile platformelor e-commerce, un avantaj competitiv?