eMAG Black Friday 2018 a inceput deja, retailerul anuntand ca pentru editia de anul acesta va oferi reduceri pentru 3 milioane de produse. Am ales 3 electrocasnice ale caror reduceri ajung pana la 54% si pe care le poti cumpara acum.

A inceput eMAG Black Friday 2018, o editie in care retailerul a anuntat ca valoarea reducerilor se ridica la 220 de milioane de lei, iar numarul selerilor participanti in acest an este de 6.000, cu 50% mai multi fata de anul trecut. Am ales din oferta eMAG trei electrocasnice reduse cu pana la 54% pe care le poti cumpara acum:

  • Combina frigorifica Arctic, Clasa A+, 291 l, redusa cu 33%. O poti cumpara de AICI
  • Masina de spalat rufe Slim Arctic, 1000 RPM, clasa A+++, redusa cu 54%, o poti cumpara de AICI.
  • Aspirator fara sac Philips PowerPro Active, redus cu 45%, il poti cumpara de AICI.

De asemenea, si anul acesta retailerul mizeaza pe articolele din aur, urmand a fi listate lingouri si monede. Pe partea de automobile, "vedeta" acestui an va fi un BMW i8 pe care clientii il vor putea cumpara de pe site-ul eMAG cu ocazia evenimentului Black Friday. Dincolo de aceste categorii, retailerul va avea oferte la excursii, abonamente medicale sau abonamente de telefonie. CEO-ul retailerului online a precizat ca produsele comandate de Black Friday 2018 vor fi livrate pana pe 28 noiembrie, 70% din comenzi urmand a fi livrate in 5 zile.

Ziua de 16 noiembrie din acest an a fost acaparata de catre Black Friday, sarbatoarea reducerilor ce le aduce retailerilor din Romania cresteri semnificative ale vanzarilor. Ca in fiecare an, o parte dintre jucatori au furat startul lansand oferte inca de la inceputul lunii, mentionand insa ca vor desfasura o runda speciala de reduceri cu ocazia zilei de 16 noiembrie. Va tinem la curent prin intermediul acestui LIVE TEXT cu ofertele retailerilor din Romania si cu cifre proaspete legate de vanzarile inregistrate de acestia cu ocazia Black Friday 2018.

Sursa foto: By Maxx-Studio / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri