Incepand din 11 decembrie, retailerul francez Auchan intra in platforma Uber Eats cu o gama speciala de produse de restaurant, creata de Chef Marin Sabau si Chef Sorin Barbu. Primul magazin conectat la platforma este Auchan Cotroceni, urmand ca in scurt timp, toate magazinele din Bucuresti aflate in aria de acoperire actuala a Uber Eats sa ofere acest nou serviciu.

Clientii Uber Eats vor putea comanda din aplicatie meniurile speciale Auchan. Meniurile create de cei doi Chefi Auchan sunt disponibile pentru clienti si in sistemul Auchan Click&Collect, prin comanda pe site-ul lamasa.auchan.ro si ridicare direct din magazin, in 30 de minute. Astfel, Auchan vine in intampinarea clientilor cu servicii de livrare sau ridicare personala.

Gama de meniuri nou lansata cuprinde 25 de feluri de mancare din bucataria romaneasca moderna, cu origini traditionale, dar si din bucataria internationala.

Vedete sunt atat renumitele mancaruri traditionale reinterpretate de Chefii nostri (ciorba de burta cu hrean si ardei iute, ciorba de vacuta, tochitura de porc cu mamaliguta si branza de capra cu marar, tigaie picanta de pui cu alune caramelizate, clatite cu miere si nuci sau papanasi cu iaurt grecesc si dulceata de afine), cat si preparatele mai usoare cum sunt supa-crema de legume, salatele (caprese cu mozarella si bocconcino, bulgareasca cu jambon afumat sau cea cu ton si capere). La toate acestea, se adauga garnituri (ex. ciuperci la gratar cu sos de parmezan) si sandwich-uri (cu pui la gratar si salata coleslaw, cu salam de Sibiu si branza brie sau ciabatta italiana).

Toate meniurile sunt gatite zilnic in laboratoarele specializate de gastronomie tip restaurant din magazinele Auchan, de catre bucatari specializati, respectand intocmai retetele create de Chefi si toate standardele si procedurile de calitate si securitate alimentara.

„Vrem sa facem si mai mult pentru clientii nostri din perspectiva gamelor, serviciilor si experientei si am decis sa ducem la un un nou nivel gastronomia Auchan, asociindu-ne cu liderii mondiali ai livrarii rapide, pentru a deveni cei mai buni, in domeniul bucatariei calitative si accesibile. Reinventam astfel gastronomia Auchan, creand o gama speciala de produse si meniuri care isi are originea in bucataria traditionala, modernizata si dusa la rang de arta culinara de catre cei doi Chefi Auchan, medaliati national si international. Preparatele sunt produse in laboratoarele noastre de gastronomie tip restaurant si vor fi accesibile tuturor, la preturi foarte bune, fie cu livrare, multumita parteneriatului cu platforma Uber Eats, fie in sistem de ridicare personala - Click&Collect, prin comenzi pe site-ul lamasa.auchan.ro.
Acest proiect, derulat cu multa pasiune, exigenta, grija si responsabilitate, reprezinta o noua dovada a devotamentului nostru fata de clienti si o cale concreta de indeplinire a viziunii noastre „Auchan schimba viata”, a declarat Tiberiu Danetiu, director Client si Inovatie Auchan Retail Romania.

Auchan Retail Romania are in portofoliu 33 de hipermarketuri si o retea de magazine MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafata neta de vanzare, peste 10.000 de angajati, o cifra de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orasele in care sunt prezente magazinele Auchan un comert modern. Pe www.auchan.ro Auchan prezinta clientilor peste 25.000 de produse disponibile in magazine si ofera serviciul de click&collect (pregatire comanda cu ridicare din magazin) pentru aproximativ 5000 de produse. In acelasi timp, opereaza website-urile dedicate activitatilor de gastronomie tip restaurant - lamasa.auchan.ro, de florarie - florarie.auchan.ro si cel al Lillapois – noua retea de magazine recent lansata, specializate in machiaj, parfumerie, ingrijire personala si ingrijirea casei – www.lillapois.ro.

Uber Eats este o aplicatie de livrare de mancare care face din comandarea mancarii o experienta la fel de simpla precum comandarea unei curse, indiferent daca esti acasa, la birou sau in parc. Uber foloseste tehnologia si reteaua de curieri si restaurante pentru a livra eficient mancare catre utilizatori, care isi pot urmari comanda in aplicatie, pot modifica cu usurinta punctul de livrare si pot folosi acelasi cont de pe care solicita curse Uber. Serviciul Uber Eats a fost lansat in decembrie 2015 in Toronto, iar momentan aplicatia este disponibila in peste 290 de orase din peste 30 de tari din intreaga lume, cu peste 100.000 de restaurante partenere. In Bucuresti, Uber Eats a ajuns la peste 400 de restaurante partenere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri