WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania, aduce in Romania, in exclusivitate, un nou brand de ceasuri fashion: William S. Noile ceasuri sunt disponibile in 30 de modele, au un design simplu, minimalist si sunt destinate tinerilor care vor sa fie in tendinte, fara a iesi, insa, in evidenta prin opulenta.

„Am adus in Romania ceasurile William S din dorinta de a le oferi clientilor nostri mai multe modele de ceasuri fashion si casual, segmente unde, pana acum, nu aveam o oferta suficient de bogata pentru a veni in intampinarea cerintelor de diversitate si versatilitate ale acestora”, spune Dragos Diaconu, CEO WatchShop.ro.

Noile ceasuri William S sunt destinate tinerilor de pana in 30 de ani, pasionati de fashion, in ton cu noile trenduri si care privesc ceasurile ca pe accesorii ce le completeaza tinutele si le reflecta atitudinea.

Ceasurile William S sunt disponibile in 30 de modele, derivate din doua modele ancora, la care variaza culoarea / materialul carcasei, al curelei si al cadranului. Ceasurile sunt disponibile in 3 culori de cadran, 7 culori de curea/bratara si 3 tipuri de culori/bratara: piele, material textil si bratara din otel inoxidabil.

„Ceasurile William S completeaza oferta de modele minimaliste, accesibile, si se inscriu in curentul fashion fara complicatii, modelele fiind prevazute exclusiv cu functii esentiale. In plus, cele mai noi ceasuri disponibile pe WatchShop.ro permit schimbarea foarte rapida si usoara a curelei, beneficiind de un sistem de prindere de tip quick-release. Astfel, acelasi ceas merge foarte bine la o tinuta business, cu costum si cravata, daca are atasata cureaua din piele neagra, sau se potriveste perfect cu o tinuta formata din blugi si hanorac, daca are atasata o curea casual”, mai spune Dragos Diaconu.

Modelele William S sunt disponibile la un pret standard de 499 de lei, avand o calitate superioara categoriei de pret in care sunt comercializate. La interior, dispun de un mecanism japonez de inalta precizie, Miyota. Carcasa este din otel inoxidabil sau otel inoxidabil placat PVD (Depunere Fizica de Vapori care formeaza un invelis de finisare extrem de durabil), iar geamul care acopera cadranul este din cristal mineral.

Ceasurile William S sunt testate la presiuni de pana la 3 ATM, ceea ce inseamna ca sunt rezistente la stropiri usoare. Pentru a oferi un plus de prestanta, capacul din spatele ceasului este prins in suruburi, nefiind infiletat.

„Am introdus ceasurile William S in oferta WatchShop.ro in aceasta perioada, a sarbatorilor de iarna, pentru ca sunt o alternativa convenabila pentru cadourile perfecte destinat pasionatilor de orologerie si accesorii fashion. Vorbim de un produs de calitate, la un pret rezonabil, in trend, extrem de versatil si care se poate adapta oricarui tip de beneficiar. Iar varietatea de culori ofera posibilitatea de a adapta acelasi tip de cadou intregii familii sau unui grup de colegi”, adauga Dragos Diaconu.

Introducerea noului brand in portofoliul WatchShop.ro face parte din strategia companiei de a diversifica oferta de produse si raspunde cerintelor consumatorilor care manifesta interes foarte mare pentru ceasurile fashion. De asemenea, este parte a strategiei de vanzari, in contextul in care vanzarile de ceasuri mass-market si mid-level vor creste in perioada imediat urmatoare, odata cu apropierea sarbatorilor de iarna.

Noile ceasuri disponibile in oferta WatchShop.ro pot fi probate in showroom-ul magazinului din Bucuresti, din Bulevardul Banu Manta nr. 60, de unde clientii pot ridica si comenzile plasate online. Clientii care aleg livrarea la domiciliu au posibilitatea de a returna gratuit produsele comandate in 365 de zile. Ceasurile William S beneficiaza de intreaga gama de servicii suplimentare oferite clientilor WatchShop.ro, precum revizii gratuite, gravura laser si ambalarea produselor pentru cadou.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri