George S. Clason, cu volumul Cel mai bogat om din Babilon se claseaza pe pozitia a doua intre titlurile de business preferate in 2018. Pozitia a treia in top este ocupata de volumul Curs de vanzari. Cum sa vinzi orice oricui, scris de fostul autor american de carti motivationale Zig Ziglar.

Printre titlurile care completeaza topul se numara si Totul despre lideri, atitudine, echipa, relatii al celebrului John C. Maxwell, dar si Gandire rapida, gandire lenta al lui Daniel Kahneman. Nu tocmai surprinzator avand in vedere popularitatea de care se bucura antreprenorul american, titlul Elon Musk – Tesla, SpaceX si misiunea construirii unui viitor fantastic, publicat de Ashlee Vance este si el printre cele mai citite din domeniul afacerilor.

“Publicul care cumpara de regula carti de business a inceput in ultimii ani sa se diversifice foarte mult. Titlurile best-seller la nivel international de mai multi ani au un limbaj accesibil si nu e nevoie, ca cititor, sa ai studii de afaceri sau financiare. Sunt titluri motivationale care inspira si studentii, si antreprenorii, managerii sau pe toti cei care au nevoie poate, la un moment dat, sa schimbe ceva in cariera lor”, explica Adrian Dinu, director comercial la elefant.ro.