Prima editie a European Digital Commerce, cu sponsorizare platinum a Amazon AWS si a VTex, va avea loc pe 11 iunie la Bucuresti, fiind un eveniment exclusivist ce va reuni unele dintre cele mai mari nume din comert. Evenimentul este o extensie a Vtex Day din Brazilia, unul dintre cele mai faimoase din lume.

Printre invitatii preliminari se numara Zbigniew Nowicki, managing director si partner la Bluerank, una dintre cele mai titrate agentii de marketing/SEO/AdWords, cu activitate in multiple regiuni din Europa; Mariano Gomide este unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori si oameni de afaceri din zone eCommerce la nivel mondial si co-CEO la Vtex – citeste mai multe despre el in acest articol.

Alaturi de acestia, line-up-ul initial este completat de speakeri internationali precum Dominik Krzeslak, director channel partner la ExpertSender (companie care ofera solutii multichannel de messaging pe multiple canale), Hannu Vangsgaard, fondator al companiei omonime de consultanta in retail. Din Romania, line-up-ul este completat de Vlad Diaconu, fondator The Startups, Valentin Radu, CEO la Omniconvert, Iulian Munteanu, director Dasha si Rares Banescu, owner si fondator Retargeting.biz. Alaturi de acestia vor participa oficiali ai Flanco, dar si al business-ului suedez de fashion Chiquelle.com.

Lista speakerilor ramane deschisa. Acestia vor oferi prezentari hands on din experienta proprie, studii de piata, intr-o atmosfera interactiva, alaturi de C-levels din intreaga industrie de retail.

Esti interesat(a) sa participi la eveniment? Scrie-ne pe adresa cristina.rotaru@internetcorp.ro si te vom contacta pentru a-ti oferi amanunte despre eveniment.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri