Chiquelle.com, companie de milioane de euro care abordeaza segmentul fashion “pe fast forward”, va intra in Romania in mod direct, prin marketing cu influenceri, din 2020, a anuntat la evenimentul European Digital Commerce CEO-ul companiei, Pouya Boland.

Strategia Chiquelle este diferita de a oricarui alt jucator major de fashion de pe piata locala. Astfel, brandul vinde exclusiv produse proprii, care sunt inspirate din social media – targetul este exclusiv feminin. Productia este realizata in Turcia si adusa rapid in Suedia, de unde editiile limitate sunt raspandite la nivel global. Mai mult, compania NU investeste deloc in advertising Google sau Facebook, bazandu-se pe influenceri.

“Incepem cu o suma mare oferita unui influencer cu milioane de followeri, pentru brand awareness, apoi investim sume mici in micro-influenceri. Scopul este de a crea brand ambassadori”.

Brand-ul a crescut de la cateva zeci de mii de euro, la milioane de euro in doar patru ani si, din 2020, va intra in Romania.

Citeste aici un interviu cu CEO-ul companiei in care detaliaza strategia Chiquelle.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri