Dupa ce Altex a criticat eMAG spunand ca a marit comisioanele magazinelor din Marketplace, retailerul renuntand astfel la serviciile concurentului, eMAG a transmis o replica in care a subliniat ca nu au ajuns la un acord de ajustare a comisioanelor cu Altex.

"In aprilie am inceput un proces de ajustare a comisioanelor, iar cu Altex nu am ajuns la un acord. Le multumim pentru parteneriat, apreciem contributia si ii asteptam oricand inapoi in eMAG Marketplace,” a declarat Florin Filote, director eMAG Marketplace.

Anterior, Altex a anuntat ca a decis sa paraseasca platforma, motivul acestei decizii fiind cresterea semnificativa a comisioanelor practicate de eMag, aspect ce ar conduce la "imposibilitatea Altex de a-si tine promisiunea catre clienti, respectiv, aceea de a oferi cel mai mic pret din Romania la toate produsele".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri