eMAG si Idea::Bank lanseaza o linie de finantare cu dobanda zero pentru sellerii din Marketplace. Proiectul-pilot se adreseaza sellerilor din eMAG Marketplace si va fi optimizat timp de doua luni pe un numar de 135 de selleri, care pot accesa un plafon de creditare de peste 3,8 de milioane de euro.

eMAG va sustine integral si din resurse proprii, in anumite conditii, contravaloarea dobanzilor liniilor de finantare accesate de selleri prin eMAG Seller Credit powered by Idea Bank, conform comunicatului de presa emis.

Vrei sa afli ultimele trenduri din sistemul financiar? Vino alaturi de noi la Future Banking FinTech Edition pe 1 octombrie. Inscrierea gratuita se poate face AICI.

Prin intermediul eMAG Seller Credit powered by Idea::Bank, solutie de finantare dedicata realizata in parteneriat de catre eMAG si Idea::Bank, sellerii vor avea posibilitatea de a accesa, in proiectul-pilot, o linie de finantare bazata pe valoarea medie a vanzarilor lor trimestriale realizate pe eMAG Marketplace, calculata functie de istoricul ultimelor 12 luni, dar nu mai mult de 300.000 de lei. Suma va putea fi disponibila in maximum trei zile lucratoare, fara sa fie necesar ca sellerul sa se prezinte la sediul bancii.

Banii obtinuti vor putea fi investiti in:

Citeste si:
eMAG lansează un nou serviciu pe partea de livrare
eMAG lansează un nou serviciu...
  • Dezvoltarea personalului existent sau in atragerea unui personal mai bine calificat sau mai numeros;
  • Suplimentarea stocurilor pentru produsele existente, sellerii avand astfel posibilitatea de a obtine conditii mai avantajoase de achizitie de la furnizorii proprii;
  • Extinderea gamei de produse, cu efecte in imbunatatirea experientei de cumparare a clientilor, care astfel vor avea acces la produse noi.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri