Speakeri de top la nivel international si local vor urca, in premiera, pe scena de la European Digital Commerce, eveniment exclusivist dedicat comertului electronic, ce isi propune diseminarea celor mai actuale informatii despre procesul digitalizarii si a celor mai bune practici implementate in acest domeniu, la nivel mondial.

Zorana Milidrag, head of eCommerce la Sport Vision, este si Presedinte al Asociatiei eCommerce din Serbia si unul dintre cei mai buni keynote speakeri din tara vecina.

Dominik Krzeslak este director channel partner la ExpertSender, fiind implicat in eCommerce de noua ani. De-a lungul timpului el a interactionat cu mii de clienti, intelegand strategii de marketing si de retentie a clientilor, segmentari si lifecycle management. Recent s-a axat pe cresterea vanzarilor, urmand sa ofere un keynote speech de exceptie.

Printre speakeri se numara oficiali ai Mobexpert, Google, Vtex.

Evenimentul este axat 100% pe continut de business, speakerii nationali si internationali oferind prezentari hands on din experienta proprie si informatii relevante din studii de piata. Teme adaptate pietei locale precum provocarile procesului de digitalizare, viitorul pietei in Romania (multichannel, omnichannel), vor fi abordate intr-o atmosfera interactiva, audienta fiind formata din reprezentati C-levels din industria de retail.

In Bucuresti, cea de-a doua editie are loc pe 31 octombrie, la hotel Sheraton, si este rezultatul colaborarii dintre platforma Vtex si cotidianul de afaceri wall-street.ro.

Inscrie-te scriind la adresa cristina.rotaru@internetcorp.ro, pentru a participa la eveniment.

Citeste si:
Movila, VTEX: Black Friday nu se termina imediat ce am lansat campania
Cristi Movila, VTEX: Black...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »Citeste si
VTEX lanseaza in Romania programul VTEX Partner Insights