Nu poate fi o campanie de Black Friday 2019 fara reducerea preturilor la haine si incaltaminte de firma. Retailerul Answear anunta campania de reduceri ce incepe azi, pe 12 noiembrie si se termina pe 16 noiembrie.

In perioada 12 - 16 noiembrie clientii Answear pot profita de reduceri de pana la -70% pentru produsele din mai multe colectii. Magazinul a pregatit oferta si sunt disponibile reduceri de pret la diferite piese de imbracaminte si incaltaminte atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Black Friday 2019 - haine si incaltaminte pentru ea

Pulover Amber - Medicine

Acest pulover din colectia Medicine este un model cu guler pe gat confectionat din tricot subtire. Este un model de folf cu fason mulat si tricot neted. Este o piesa eleganta pe care o poti purta atat la o petrecere, cat si la birou. Poti cumpara puloverul la reducere de Black Friday 2019 la Answear.

Geaca Vero Moda

Vine iarna si trebuie sa te protejezi de frig si de zapada, dar asta nu inseamna ca trebuie sa porti haine grele. Aceasta geaca din colectia Vero Moda este usoara cu captuseala ce-ti va tine de frig. Geaca este cu inchidere cu fermoar, buzunare oblice si incheiere cu fermoar. Gasesti geaca la reducere de Black Friday 2019 la Answear aici.

Pantofi sport - Love Moschino

Acesti pantofi din colectia Love Moschino sunt confectionati dintr-o combinatie de material sintetic, textil cu piele naturala, talpa este din guma, iar interiorul textil. La exterior avem si piele intoarsa si imitasie de piele. Poti cumpara pantofii de la Answear la reducere de Black Friday de aici.

Black Friday 2019 - haine si incaltaminte pentru el

Tricou Bench

Este sezonul rece, insa asta inseamna reduceri si taieri de preturi la haine de vara. Cum niciodata nu ai prea multe tricouri atunci ai putea sa profiti de aceasta oferta si sa cumperi tricoul din colectia Bench ce este confectionat din tricot ornamentat. Tricoul are un decolteu rotund si este 100% bumbac. Il gasesti la oferta Black Friday 2019 la Answear.

Pantofi Puma

Pantofii Ignite Limitless Sr Fusefit de la Puma au o reducere de pret buna si ai putea sa folosesti acesti pantofi sport minimalisti la alergat, dar si la o intalnire in oras. Sunt din material textil, deci sunt foarte usori. Poti cumpara pantofi sport Puma de aici.

Pulover Playful

Puloverul Playful din colectia Medicine este un model cu decolteu rotund confectionat din tricot de bumbac. Are un pattern texturat si este 100% din Bumbac. Puloverul este efoarte colorat si-l poti cumpara de Black Friday 2019 la Answear.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri