La ce ora incepe Black Friday si care este ora la care eMAG va da startul promotiilor?

eMAG nu comunica ora la care începe Black Friday, dar exista cateva indicii clare în fiecare an. Cum sa îti dai seama cand sa îti pui alarma pentru a prinde reducerile de la eMAG? Îti spunem în randurile de mai jos.

VERIFICĂ AICI DACĂ A ÎNCEPUT EMAG BLACK FRIDAY

Vezi catalogul eMAG cu reduceri de Black Friday aici

Ora eMAG Black Friday - de ce nu se anunta ora

Avand în vedere ca eMAG are cea mai de succes campanie de Black Friday pe plan local si ca site-ul este vizitat de milioane de romani, motivul pentru care ora la care se da drumul ofertelor este tinuta secreta este unul destul de simplu: toata lumea s-ar îmbulzi ”la fix” si nimeni nu ar mai vedea nimic, pentru ca serverele ar ceda.

Oricum s-a mai întamplat ca eMAG sa aiba probleme de Black Friday cu infrastructura, dar aceasta este o masura de precautie destul de inteligenta.

În plus, la sediul eMAG se fac optimizari toata noaptea si echipa lucreaza pentru a se asigura ca produsele sunt afisate corect si ca totul este pus la punct înainte sa se apese pe buton.

Ce se stie despre ora la care începe eMAG Black Friday

Nu suntem, totusi, lasati întocmai în ceata de catre cei de la eMAG cand vine vorba despre ora de începere a campaniei. Mai exact, stim ca reducerile încep dis de dimineata pe 16 noiembrie si ca se termina noaptea.

Daca este sa ne luam dupa anii anteriori, eMAG Black Friday ar putea începe între orele 6.00 si 7.00. Acum doi ani, de exemplu, notificarea a fost trimisa în jurul orei 6.20, dar au fost ani în care reducerile au fost disponibile pe site abia dupa ora 7.00. Anul trecut, Black Friday la eMAG a început la ora 6.45.

Cei care vor sa fie siguri ca prind promotiile, sa lase un tab deschis pe site-ul retailerului si sa-si instaleze aplicatia de mobil: acolo vor primi o notificare si reducerile vor fi disponibile un pic mai devreme decat pe smartphone, un lucru bun din anumite puncte de vedere.

Daca ti-ai pregatit listele cu favoritate si ai pus deja tot ce îti doreai în cos nu ramane decat sa te trezesti devreme si sa fii pe faza. Noi te tinem la curent si îti tinem pumnii.

Cand începe Black Friday la alti retaileri

Multi retaileri dau startul promotiilor de Black Friday la ora 12.00 noaptea. Mai jos gasesti magazinele online care si-au activat reduicerile la miezul noptii.

Black Friday la PC Garage începe la ora 0.00. Vezi oferta aici.

Și evoMAG da startul reducerilor la miezul noptii. Poti vedea oferta aici.

De pe Yellow Store veti putea cumpara aparate foto la preturi foarte bune de Black Friday 2019, de la ora 0.00. Aici va fi oferta.

De pe elefant.ro poti cumpara deja la reducere de Black Friday. Oferta Elefant e aici.

Pe Telekom.ro sunt oferte speciale la smartphone-uri la abonament. Oferta e disponibila aici.

De la libris.ro poti cumpara carti la preturi cu reduceri de pana la 90%. Aici va fi activa oferta, începand cu ora 0.00.

CITGrup a dat deja drumul la oferta, pentru cei interesati de produse IT&C. Gaseste reducerile aici.

Carti la reducere de Black Friday vor fi disponibile la ora 00.01 si pe Carturesti. Aici vor fi ofertele.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri