Într-o perioadă în care criza creată de noul coronavirus aduce schimbări semnificative în rândul obiceiurilor de consum, business-urile trebuie să își adapteze strategiile de marketing în așa fel încât să continue să fie sustenabile și relevante pentru clienți. Despre instrumentele necesare și felul în care acestea trebuie gestionate vom afla de la Radu Mărcușu, CEO al agenției de SEO și content marketing Upswing, în cadrul unui webinar gratuit realizat împreună cu publicația de business wall-street.ro ce se va desfășura pe 7 aprilie, la 16:30.

Înregistrează-te AICI pentru webinarul de marți, 7 aprilie, de la ora 16:30 pentru a urmări în browser prin aplicația Zoom. Video-ul va fi disponibil live și pe pagina de Facebook wall-street.ro.

Valorificare datelor de actualitate a devenit mai importantă ca niciodată având în vedere impactul pandemiei asupra comportamentului pe care îl au utilizatorii. Pentru a putea face acest lucru ai nevoie de instrumentele potrivite, iar unul dintre ele este cel dezvoltat de Upswing și pus gratuit la dispoziția business-urilor.

Soluția vine în ajutorul business-urilor cu un mecanism ce afișează în fiecare zi interesul consumatorilor în Google.ro pentru 100.000 de cuvinte cheie și multe alte beneficii, care vor fi prezentate de către Radu Mărcușu, CEO Upswing, în cadrul webinarului.

sursa foto: printscreen soluție

Transmisiunea va fi LIVE și pe pagina de Facebook a publicației wall-street.ro.

De asemenea, acesta va vorbi și despre:

  • Principiile care ghidează acțiunile de marketing Upswing în contextul crizei și care pot fi adoptate de orice tip de business
  • Framework-ul construit de companie și felul în care poate ajuta business-urile să decidă ce acțiuni de marketing trebuie accelerate și care trebuie oprite
  • Cum să dezvolți dashboards cu real time data care dau peste cap trendurile obișnuite;
  • Cum să nu ratezi avantajele de moment, prin detectarea oportunițătilor care pot aduce rezultate rapide și adaptarea campaniilor la nevoile actuale ale clienților.

Radu Mărcușu îți va răspunde la întrebările tale în cadrul webinarului. Le poți adresa începând de acum prin completarea formularului de mai jos sau în cadrul postării LIVE de pe wall-street.ro ce va incepe la 16:30 pe data de 7 aprilie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri