Anual, pe 23 aprilie, se sărbătorește Ziua Internațională a Cărții. Celebrată pentru prima dată în 1995 la inițiativa UNESCO, a fost sărbătorită de atunci, cu regularitate, în mai multe țări ale lumii.

În acest an, elefant.ro va dedica Ziua Internațională a Cărții tuturor celor care în această perioadă au ales să investească parțial timpul petrecut în casă pentru dezvoltarea personală. Aceștia vor avea acces, timp de doar 24 de ore, la o selecție de titluri cu prețuri speciale.

Iată 4 volume de dezvoltare personală pe care să nu le ratezi de Ziua Internațională a Cărții:

  1. Leadership – Puterea inteligenței emoționale, de Daniel Goleman.

Cartea este o trusă de scule, după cum o descrie însuși autorul, o culegere cuprinzătoare despre impactul pozitiv al inteligenței emoționale asupra excelenței individuale și organizaționale. Fiecare capitol este un instrument unic și util, care-i ajută pe lideri, traineri, recrutori de resurse umane, administratori și educatori să-i ghideze și motiveze cu eficiență pe ceilalți.

Discount ZIC: 51%

  1. Gândește și vei fi bogat, de Napoleon Hill. Volumul este una dintre cele mai celebre cărți despre succes care te învață cum să îți transformi visurile în realitate, ce schimbări să faci în modul în care privești viața pentru a intra apoi în rândul oamenilor bogați.

Discount ZIC: 52%

  1. Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace, de Stephen R. Covey. Cu peste 15 milioane de exemplare vândute în întreaga lume, „Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace” este cea mai importantă carte a secolului XXI în domeniul afacerilor. Autorul a studiat principiile după care se ghidează oamenii de succes și le-a integrat într-un program cuprinzător, dar ușor de parcurs. A creat astfel un instrument practic, care poate fi folosit cu rezultate excelente în viața de familie, în afaceri și în societate.

Discount ZIC: 52%

  1. Leadership de aur, de John Maxwell. Autorul extrage o serie de idei esențiale pe care le prezintă în această lucrare sub forma unor pepite de înțelepciune care să ne transforme în lideri mai buni, care să se poata descurca în orice situație și cu orice fel de angajați.

Discount ZIC: 50%

Setari Cookie-uri