Top Shop lansează un magazin virtual, în această perioadă de distanțare fizică, pentru a-și ajuta clienții să aleagă cel mai potrivit produs pentru ei, consiliați printr-un apel video, de un angajat, ca și când s-ar afla în magazin.

Produsele Top Shop, Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Wellneo, Rovus, branduri oferite de Studio Moderna, vor putea fi cumpărate de acum din magazinul virtual, comandate de acasă. Clienții vor beneficia de ajutorul unui angajat care le va arăta produsele din mai multe unghiuri și le va oferi explicații.

“Am dorit să le aducem o parte din experiența trăita până acum câteva luni în magazinele noastre, care acum sunt închise, și să iși poată comanda produsul dorit, online de data aceasta, însă păstrând farmecul interacțiunii umane cu reprezentantul de vânzări, care ii va sfătui și le va arăta produsele prin intermediul unui apel video”, a precizat Zoltan Pilecki, Director General Studio Moderna România.

Citește și Bakeronline.ro, platforma care oferă ocazia afacerilor mici și mijlocii din industria de panificație, cofetărie și ciocolaterie să treacă GRATUIT în online

Clienții care doresc să facă o vizită virtuală în magazinele Top Shop sau Dormeo, trebuie să completeze un formular AICI și vor fi sunați de un consilier care ii va insoți, printre rafturi, virtual. La final, orice produs achiziționat este livrat la domiciliul clientului. Magazinul virtual este deschis de luni până vineri, între orele 9.30 și 17.30.

Cele mai multe magazine Top Shop și Dormeo sunt situate în mall-uri, care acum sunt închise și nu este încă o dată exactă când vor fi deschise, în contextul pandemiei de coronavirus.

Citeste si:
Culisele unei afaceri din teleshopping: Sute de angajati, planuri...
Culisele unei afaceri din...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »Citește și
VIDEO Digitalizare în retail: Unde este nevoie de transformare digitală
Setari Cookie-uri