eMAG lansează Genius, serviciul prin care membrii pot face cumpărături nelimitate cu livrare rapidă și gratuită, plus alte beneficii, anunță compania printr-un comunicat de presă.

eMAG Genius este disponibil la lansare în cinci orașe mari din țară: București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, dar și localitățile limitrofe acestora. Livrarea este rapidă, orice comandă plasată de luni până vineri, până seara târziu, este livrată a doua zi. În plus, în București, pentru comenzi plasate până la miezul nopții, livrarea se face a doua zi, 7 zile din 7, inclusiv duminica.

La easybox sau la showroom, transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, pentru orice produs Genius - chiar și pentru o ciocolată. Pentru livrarea acasă, membrii vor beneficia de transport gratuit pentru toate comenzile cu produse Genius care depășesc 100 lei.

Pe lângă livrarea rapidă și gratuită, membrii eMAG Genius beneficiază de extinderea perioadei de retur gratuit la 60 de zile, comparativ cu 14 zile perioada legală.

Clienții pot accesa serviciul premium eMAG Genius pentru echivalentul a 8,25 lei pe lună, plătibil anual.

Citeste si:
eMAG lansează Freshful by eMAG, un hipermarket online cu produse...
eMAG lansează Freshful by...

eMAG, serviciu de livrare rapidă

„Lucrăm de câțiva ani la acest serviciu, rezolvăm astfel cele mai importante cerințe ale clienților: livrare gratuită, livrare a doua zi pentru comenzi care pot fi plasate chiar și până la miezul nopții, livrare sâmbăta și duminica, retur gratuit 60 de zile, toate pentru o gamă de produse care acoperă orice nevoi. Pentru lansarea acestui serviciu, am investit în dezvoltarea gamei de produse, a serviciilor de livrare rapidă, inclusiv în extinderea rețelei easybox, care a ajuns la 500 de lockere, precum și în depozite uriașe pentru a gestiona o gamă mare de produse. Probabil acesta este cel mai important serviciu lansat până acum de eMAG, reușim astfel să salvăm clienților timp și bani", a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Din iulie, serviciul Genius al eMAG va fi extins în Timișoara.

„Serviciul premium eMAG Genius este abia la început, ne propunem să dublăm gama de produse Genius până la finalul anului, să adăugăm noi beneficii, dar și să extindem în mai multe orașe, începând cu Timișoara, din luna iulie”, a declarat Andrei Șercanean, Business Development Director eMAG.

Citeste si:
La Pescaderia by Alioli lansează serviciul Pescaderia 90 de minute
La Pescaderia by Alioli...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri