Coletăria.ro, business din zona de expediere și livrare a coletelor, parte a grupului Packeta, cu cea mai mare rețea de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est, și StockBinder, platformă complet automatizată și integrată, care conectează producătorii și furnizorii cu magazinele online, încheie un parteneriat strategic pentru a sprijini magazinele online să își majoreze capacitatea de livrare a produselor, atât național, cât și internațional, concomitent cu ajustarea, în timp real, a ofertei comerciale.

Parteneriatul le oferă magazinelor online ce folosesc platforma StockBinder acces instant la un sistem bazat pe multiple servicii integrate, atât de livrare a coletelor, cât și de dezvoltare a afacerii online dincolo de granițele României, conform unui comunicat de presă emis de către companie.

Coletăria.ro asigură conectarea magazinelor cu marketplace-uri din UE, pentru o extinderea afacerii online și oferă, prin rețeaua deja existentă de parteneri, servicii de consultanță juridică, de înființare de companii, pentru deschiderea de conturi bancare, metode de plată, traduceri, marketing etc.

Prin acest parteneriat, clienții StockBinder vor beneficia de o ofertă comercială preferențială pe mai multe segmente de livrare:

  • Pentru livrarea la punctele pick-up din România - 50% discount în primele 2 luni;
  • Pentru livrarea la punctele pick-up din Ungaria, Slovacia, Cehia, Polonia și Bulgaria - 30% discount în primele 2 luni;
  • Pentru Home Delivery în Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Cehia, Polonia, Austria, Germania, Elveția, Liechtenstein, Olanda, Belgia, Croația, Slovenia, Franța, Italia, Spania, Portugalia și Ucraina - 20% discount în prima lună.

Clienții magazine online ale Coletăria.ro primesc acces la platforma StockBinder, care îi conectează cu producătorii și furnizorii, permițând listarea rapidă de produse. Practic, platforma preia toate informațiile despre stocuri, prețuri și descrierea produselor oferite de furnizori și producători, dar și cataloagele de produse ale magazinelor online partenere. Apoi, toate informațiile sunt procesate, iar magazinele online primesc înapoi cataloagele de produse actualizate cu informațiile de prețuri și stocuri de la furnizori, putând ajusta instantaneu oferta comercială.

Clienții Coletăria.ro, interesați de serviciile StockBinder vor beneficia de gratuitate timp de 3 luni la oricare dintre cele 3 tipuri de abonamente. Decizia se înscrie în strategia Coletăria.ro de dezvoltare și extindere a canalelor de vânzări, parteneriatele cu platformele de eCommerce asigurând accesul către un segment important de clienți.

Sursa foto: New Africa / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri