Aplicaţia românească Pago a lansat transferul de bani în timp real către orice card emis de o bancă din România, doar cu numărul de telefon.

Pago, aplicaţia românească prin care s-au plătit aproape 10 milioane de facturi de utilităţi în valoare de peste 1,1 miliarde lei, a lansat transferul de bani în timp real către orice card emis de o bancă din România, doar cu numărul de telefon, relatează Agerpres.

Astfel, cei care au un cont în aplicaţia Pago pot transfera bani în timp real, oricând, către orice card emis de bănci din România sau Revolut, folosind doar numerele de telefon ale destinatarilor. De asemenea, se pot şi cere bani, destinatarul primind un SMS cu un link de plată – fără OP-uri, IBAN-uri sau înregistrare în platformele bancare.

„Transferul de bani este, alături de plata facturilor, printre cele mai frecvent utilizate funcţionalităţi în aplicaţiile financiare din România. (...) Deocamdată avem posibilitatea de transfer între carduri emise de băncile din România sau Revolut, urmând să lansăm mai târziu anul acesta şi opţiunea de transfer între orice carduri emise de bănci din Uniunea Europeană”, a declarat Adrian Cighi, CEO şi co-fondator Pago.

Totodată, pentru a marca lansarea acestei noi funcţionalităţi, primele transferuri de bani efectuate de un utilizator Pago cu un card Visa vor fi gratuite între 7 februarie şi 30 martie 2022. În această perioadă, deţinătorii de carduri Visa care sunt şi utilizatori Pago vor beneficia şi de alte oferte speciale.

Utilizatorii care au deja un abonament Pago vor avea incluse în abonament, indiferent de tipul cardului folosit: 1 transfer gratuit pe lună cu abonamentul Premium sau 3 transferuri gratuite pe lună cu abonamentul Nelimitat. Comisionul per tranzacţie va fi de doar 0,99 lei, indiferent de valoarea transferată, în cazul în care au fost consumate transferurile gratuite. Fiecare transfer de bani va aduce şi Puncte Pago, care pot fi folosite pentru a achita parţial sau integral facturi, reîncărcări de cartelă sau asigurări.

Mai mult, utilizatorii Pago vor putea opta şi între 3 abonamente specifice transferului de bani, indiferent de tipul cardului: Bronze (3 transferuri incluse, pentru 2,59 lei/lună), Silver (5 transferuri incluse, pentru 3,99 lei/lună) şi Gold (8 transferuri incluse, pentru 5,99 lei/lună).

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri