Oferta Vodafone EasyTech de Black Friday de anul acesta cuprinde reduceri de până la 50% la smartphone-uri, gadgeturi, produse pentru îngrijirea locuinței și de lifestyle, dar și la servicii fixe și mobile la abonament și pe bază de cartelă prepaid. Promoțiile sunt disponibile până pe 12 noiembrie a.c. în magazinul online, în aplicația My Vodafone și în magazinele fizice, dar și în canalele telesale și door to door.

Pentru cei care și-au păstrat bugetul pentru un telefon nou de Black Friday, oferta Vodafone include modele pentru toate buzunarele, cu până la 50% reducere, asigurare pentru ecran și posibilitatea achiziționării în până la 36 de rate lunare cu abonament:

  • Vârful de gamă Samsung Galaxy S23 Ultra, 256GB, în rate începând de la 27 euro/ lună
  • Honor 90 5G, 512GB, în rate începând de la 14 euro/ lună
  • Xiaomi Redmi Note 12 4G, 128GB, în rate începând de la 4,5 euro/ lună
  • Xiaomi 13T PRO 5G, 512GB în rate începând de la 18 euro/ lună

Discounturile de până 50% de Black Friday se aplică și la produsele pentru locuință achiziționate cu un abonament:

  • Purificator de aer Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite, în rate începând de la 2 euro/ lună
  • Aspirator robot Xiaomi Robot Vacuum E10, în rate de la 4 euro/ lună
  • Sonerie inteligentă cu cameră video Xiaomi Smart Doorbell 3, în rate de la 1,5 euro/ lună

În oferta de Black Friday la Vodafone sunt și ceasurile inteligente:

  • Huawei Watch GT4, în rate începând de la 5 euro/ lună cu abonament
  • Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, în rate începând de la 9 euro/ lună cu abonament

Reducerea de 50% se aplică și portofoliului de abonamente de servicii mobile fără telefon sau gadget, pe o perioadă de 12 luni, la portare și migrare de pe cartelă. La achiziția Cartelei Vodafone cu număr nou, clienții prepaid beneficiază de 50% reducere la Oferta 8 pe o perioada trei luni.

Pentru serviciile fixe, Black Friday vine cu 50% reducere în primele 12 luni, la pachetul cu internet și televiziune All Inclusive care include 199 canale TV, Extra Sport, HBO și HBO MAX.

Sursa foto: Dragos Asaftei / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri