Cum sa deschizi un magazin online cu obiecte personalizate


Cum sa deschizi un magazin online cu obiecte personalizate


BUGET
AFACERE

70000 €


TIMP
NECESAR

12 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

12 luni

Afla cum poti incepe o afacere cu cadouri personalizate

Piata cadourilor personalizate poate fi o nisa interesanta pentru o afacere profitabila. Daca ai idei de produse ingenioase, te adaptezi mediului online si inveti sistemul de livrare, poti incerca sa deschizi un magazin online de cadouri personalizate. Oamenii sunt interesati sa-si cumpere obiecte personalizate precum tablouri, perne, cani, agende, ceasuri si nu numai.

Pentru a dezvolta aceasta afacere ai nevoie de o investitie in jur de 70.000 euro, iar majoritatea acestor bani se vor duce pentru achizitionarea echipamentelor de productie. Pe langa echipamente, vei avea nevoie de o hala de productie sau un spatiu de 200-300 mp, 2-3 angajati si colaboratori pe diferite domenii precum marketing, advertising si copyrighting.

In doi ani poti ajunge sa depasesti pragul de un milion de euro cifra de afaceri si cu siguranta iti vei recupera investitia din primul an, pentru ca marja de profit in acest tip de business este in jur de 30%. Important este sa continui sa investesti in afacere si sa aduci cat mai multe produse noi in portofoliu.

Un exemplu de succes pentru acest tip de business il poti citi aici.

De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • Sa inchiriezi un spatiu mare
  • Sa cumperi echipamente de productie necesare
  • Colaboratori: marketing, advertising si copyrighting
  • Promovare online
Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri