4 / 8

Mazda2 si Mazda6, modelele noi de anul acesta la SIAB

Producatorul japonez de automobile Mazda ar putea comercializa 1.600 de masini anul viitor pe piata romaneasca, in crestere cu 60% fata de tinta pentru anul acesta , care oscileaza in jurul valorii de 1.000 de masini, a declarat, citat de NewsIn, directorul Mazda Romania, Cristian Florin Rigu.

"Avem o tinta de 1.600 de unitati pentru anul viitor, ceea ce inseamna o crestere de aproximativ 60% fata de tinta de 1.000 de masini pe care credem ca o vom atinge la sfarsitul acestui an", a spus Rigu.

Potrivit acestuia, vanzarile Mazda in Romania vor creste pe fondul lansarii noilor modele, prezentate oficial joi la Salonul International Auto de la Bucuresti (SIAB). In cadrul acestui eveniment, producatorul japonez a lansat oficial in Romania modelele Mazda2, Mazda6.

Directorul Mazda Romania a declarat ca masinile producatorului japonez vor fi comercializate printr-o retea de dealeri care va numara 16 showroom-uri in primavara anului viitor, carora li se vor adauga alte patru centre pana la sfarsitul anului 2008. Media investitiei necesare pentru un showroom este de circa 500.000 de euro, potrivit lui Cristian Florin Rigu.

Oficialul a precizat ca se asteapta ca cele mai bine vandute modele ale Mazda sa fie modelul Mazda2, urmat de Mazda6 si de CX-7.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri