7 / 8

Citroen vrea sa vanda 7.000 de automobile anul viitor

Citroen, care si-a deschis propria reprezentanta in Romania in luna iulie, estimeaza ca va vinde circa 7.000 de masini anul viitor, in crestere cu 16% fata de cele 6.000 pe care spera sa le vanda in acest an, a declarat, citat de NewsIn, directorul Citroen Romania, Guillaume Croset.

"Vom incheia anul acesta cu vanzari de circa 6.000 de unitati, iar pentru anul viitor avem o tinta de 7.000 de masini", a declarat Croset, care a explicat ca vanzarile Citroen se vor mari pe fondul cresterii pietei in ansamblul ei, dar si datorita noilor modele lansate pe piata romaneasca.

"Piata auto romaneasca creste rapid si tendinta se va mentine si pentru anii care urmeaza. Noi vom creste o data cu ea", a explicat directorul general al Citroen Romania.

"Investitiile pentru 2008, in deschiderea a trei noi showroom-uri, se vor ridica la aproximativ trei milioane euro. In prezent avem 15 showroom-uri, inclusiv cele ale ATS, fostul importator oficial al marcii (care a devenit dealer dupa deschiderea reprezentantei Citroen in Romania - n.r.), iar pana la sfarsitul anului acesta vom mai deschide alte doua puncte de vanzari", a spus Guillaume Croset.

Compania Citroen Romania SRL, infiintata de producatorul francez de automobile Citroen la jumatatea lui aprilie, a devenit la 1 iulie importatorul marcii in Romania.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri