6 / 7

Stavros Kanonopoulos - Subaru Motors Trading

Vanzarile de masini noi nu vor scadea in decembrie dupa incheierea programului Remat, este de parere Stavros Kanonopoulos, general manager al Subaru Motors Trading.

"Datorita faptului ca exista deja in piata zvonul referitor la o noua taxa de poluare, ramane de vazut reactia pietei in momentul anuntului oficial din partea Guvernului. Noi estimam ca daca acest lucru se va intampla pana la sfarsitul anului, asa cum este de asteptat, interesul potentialilor cumparatori nu va scadea chiar daca Programul National de Reinnoire a Parcului Auto se va fi incheiat", a precizat Kanonopoulos.

Primul trimestru din 2011 se anunta slab, fiind multi factori care vor influenta negativ trendul pietei auto.

"Primele luni ale anului viitor vor fi cu siguranta dificile pentru piata auto din Romania. Desi exista si semnale pozitive pe piata auto, este foarte devreme sa facem previziuni despre influenta crizei asupra economiei romanesti la nivel macroeconomic si felul in care se va adapta sectorul bancar la nevoile si asteptarile clientilor. In aceasta perioada pe langa orice modificare a taxelor in vigoare exista multi alti factori care influenteaza in mod negativ trendul pietei auto", mai spune Kanonopoulos.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri