3 / 9

Petrom va avea un nou sef pe explorare si productie

Gabriel Selischi va fi numit pe 1 septembrie 2013 in directoratul Petrom (SNP), cea mai mare companie din tara, acesta urmand sa fie responsabil cu activitatea de explorare si productie. Johann Pleininger, cel care ocupa in prezent aceasta pozitie, va renunta la mandatul pe care il are, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Johann Pleininger va ocupa noua functie de vicepresedinte senior pentru Regiunea Europeana Centrala si de Est (CEE) in cadrul diviziei E&P (Exploatare si Productie) a OMV. In aceasta noua functie, va fi responsabil pentru E&P in Austria si E&P OMV Petrom, incluzand activitatile din Marea Neagra.

Gabriel Selischi, in varsta de 45 ani, a studiat ingineria la Institutul Politehnic Bucuresti. Si-a terminat studiile in Franta unde in anul 1994 a absolvit un masterat acordat de catre patru scoli de prestigiu. A activat ca senior manager la Schlumberger si ca director in cadrul Gemini Consulting. A reusit transferul a mai multe perimetre offshore din Africa si in acelasi timp a stabilizat productia de titei si gaze. Selischi a activat ca manager de program pentru integrarea post fuziune a unei importante companii petroliere in noua tari din Europa.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri