3 / 6

Consultanta

Tom Ferry, fondator si CEO Tom Ferry International, a declarat ca una ditnre cele mai bune investitii a fost in a isi angaja un cosultant de business. Acesta nu s-a zgarcit si a mers pe mana lui Mike Vance, cunoscut pentru colaborarile sale cu Steve Jobs sau Walt Disney. A luat aceasta decizie in momentul in care a realizat ca are un potential mare, insa avea nevoie de un alt timp de gandire "out-of-the-box" pentru a da lovitura.

Inainte de a se intalni cu consultantul, acesta si-a analizat progresul sau din ultimii 10 ani si si-a pregatit 22 intrebari pentru Mike Vance. Primul lucru pe care l-a intrebat a fost "Ce au toti acesti oameni in comun?"

James Swanwick, CEO Swanwick Sleep, a mers tot pe ideea de investitie in consultanta. Acesta a renuntat la job-ul de vis si a inceput lupta cu viata de antreprenor. Cu un profit de 40 de mii de euro pe an, acesta a decis sa investeasca 25 de mii de euro in consultanta, alegandul pe investitorul Tai Lopez. Inainte, primea consultanta gratuita, dar aceasta nu a dat roade. Decizia de a lucra cu Tai Lopez l-a ajutat sa se concentreze, i-a accelerat puterea de invatare, de a preveni greselile care l-ar fi costat business-ul. Aceasta experienta l-a pregatit pentru o afacere de 1 milioan de dolari.

Sura foto: Anton Gvozdikov / Shutterstock.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri