2 / 8

MBA Romano Canadian

Durata: 2 ani

Taxa:
10.000 de euro.

Cui se adreseaza: Programul MBA Romano-Canadian, intitulat „In-Action” se adreseaza managerilor si antreprenorilor din Romania cu o experienta de business de minim 3 ani.

Candidatilor li se solicita, in afara de absolvirea unei institutii de invatamant superior, sa posede bune abilitati de comunicare in limba engleza dar si aptitudini cantitative verificate printr-un test de tip GMAT (Graduate Management Admission Test). Candidatii vor face si dovada experientei acumulate, a realizarilor obtinute prin scrisori de recomandare din partea managerilor sau a partenerilor de afaceri.

Profesori: Profesorii provin preponderent din mediul academic, dar si din cel practic. Programul MBA Romano – Canadian se axeaza mai ales pe domeniile de marketing, finante si antreprenoriat.

Beneficii: Cursantii au posibilitatea de a-si crea o baza solida de networking pentru viitor, de a-si impartasi experientele profesionale dar si de a invata si aplica teoriile manageriale. Managerii si antreprenorii inscrisi la MBA-ul Romano - Canadian isi desfasoara activitatea in mediul de business romanesc, avand posibilitatea de a aplica cu rapiditate know-how-ul obtinut in timpul cursurilor si in activitatea lor de zi cu zi.

Conform statisticilor, in cazul absolventilor programului MBA rata de angajare este de 30% in primele luni.

Programul Master of Business Administration (MBA) romano – canadian este organizat de Bucharest School of Management (BSM) in parteneriat cu Academia de Studii Economice (ASE) din Bucuresti, pe baza baza unui acord intraguvernamental intre Romania si Canada.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri