7 / 8

Tiffin University MBA

Durata: 21 luni

Taxa: 14.715

Suma include costul taxei anuale de scolarizare precum si materiale tiparite pentru fiecare curs, cu exceptia manualelor, suportul electronic al cursurilor, precum si mesele pe perioada desfasurarii cursurilor.

Pentru cursantii care achita taxa integral se acorda o reducere de 10%, respectiv 7% pentru cei care platesc in doua transe.

Pentru studentii din Timisoara valoarea cursului se ridica la 12.780 de euro.

Cui se adreseaza: Tiffin University MBA se adreseaza managerilor cu experienta in domeniu, fiind structurat dupa modelul cohortei oferind cursantilor posibilitatea de a interactiona cu colegii si de a-si dezvolta in acest fel aptitudinile de lucru in echipa.

Programul pune accent mai ales pe domeniile de finance si management.

Profesori: Majoritatea profesorilor provin din mediul academic american si detin o bogata experienta in management, marketing, finance, strategie cat si tehnologie informationala.

Beneficii: Impartirea pe module reprezinta un avantaj pentru managerii cu un program incarcat, cat si pentru managerii din organizatii profit si non profit.

Evaluarea cursantilor se realizeaza pe durata cursului astfel incat la sfarsit nu exista un examen final, evaluarea fiind in acest fel continua. Studentii au posibilitatea de a urma cursurile atat la Bucuresti cat si la Timisoara. La sfarsitul fiecarui modul, absolventii vor primi o diploma.

Diploma MBA din partea Universitatii Tiffin este acordata doar la absolvirea celor 9 module, iar diploma de la Universitatea din Bucuresti este eliberata de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Programul Tiffin MBA este realizat de Universitatea Tiffin din Statele Unite ale Americii, în colaborare cu Universitatea din Bucuresti.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri