4 / 8

Master of Business Administration (MBA) OUBS

Durata: 2 ani si 5 luni

Taxa: 15.000 – 17.000 euro

Cui se adreseaza: Programul se adreseaza managerilor cu diverse nivele de pregatire. Pentru a putea fi admisi in prima etapa a programului candidatii trebuie sa aiba minim 25 de ani, studii superioare si experienta manageriala de minim 3 ani. Cunoasterea la nivel avansat a limbii engleze este obligatorie.

Pentru cei care doresc sa se inscrie la program, dar nu indeplinesc aceste conditii, o alta cale de acces o reprezinta absolvirea Certificatului Profesional in Management, program cu o durata de 1 an.

Profesori:
OU Business School este recunoscuta pentru calitatea materialelor de curs, capacitatea inovativa si nivelul ridicat de calificare a personalului academic si al tutorilor, care sunt practicieni, cu o bogata experienta profesionala. Programul se bazeaza pe trei elemente: studiul individual pe baza materialelor de curs oferite, asistenta tutorilor pe intreg parcursul programului si interactiunea cu ceilalti studenti.

Beneficii: Cursurile sunt elaborate in sistemul educational la distanta, astfel incat cursantii nu isi intrerup activitatea profesionala, putand lucra si invata in acelasi timp, fiind astfel capabili sa puna in aplicare cunostintele acumulate.

Absolventii programului vor primi o tripla acreditare validata de AMBA (Association of Masters of Business Administration), EFMD (European Foundation for Management Development) si AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business din SUA). Odata intrati in program, studentii devin parte a unei retele nationale si internationale de manageri de top, putand schimba opinii si experienta cu ceilalti colegi din Romania si din cele 31 de tari din lume in care Open University Business School are studenti.

Programul de MBA al Universitatii The Open University Business School (OUBS) din Marea Britanie, oferit in Romania prin intermediul partenerului sau CODECS.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri