2 / 6

GRUPUL TREND CONSULT

Denumire: Trend Consult

Numar de angajati: Grupul Trend Consult este format din 4 companii si numara in prezent 16 angajati, dintre care 9 consultanti.

Cifra de afaceri: In prima jumatatea a anului 2007 Grupul Trend Consult a inregistrat o cifra de afaceri de 370.000 de euro. Compania estimeaza pana la sfarsitul anului o cifra de afaceri de 1,4 milioane euro.

Programe: Fiecare companie din cadrul Grupului Trend Consult ofera programe specializate pe un domeniu. Sales Academy se adreseaza vazatorilor aflati in orice punct al carierei lor si ofera programe de învatare dezvoltate si livrate de profesionisti de succes in vanzari. Cea de a doua companie din cadrul grupului, Lime Experience ofera programe de Customer Care, atat extern cat si intern. Eagle's Flight Central Europe, foloseste metoda invatarii experentiale pentru a obtine schimbari de atitudine si a da forta performantei companiilor. Etro, cea de a patra companie, este specializata in E-learning si ofera consultanta in dezvoltarea si livrarea de e-content, module de curs on-line, testari sau evaluari, cat si diverse alte modalitati de interactiune on-line intre trainer si cursanti.

Beneficii: "In viziunea noastra, procesul de invatare al fiecarui om nu incepe si nu se termina odata cu cursurile la care participa. Cartile pe care le citeste, interactiunea cu sefii, colegii, experientele din trecut si cele la care se expune in prezent – toate acestea intregesc procesul", sustine Adrian Florea, Managing Partner, Trend Consult.

Din perspectiva beneficiilor clientilor, utilizarea programelor oferite de Trend Consult asigura mai multa coerenta si eficienta in eforturile de formare a angajatilor sai. De asemenea, generarea si expunerea continua la impulsuri de invatare conectate, noile abilitati si atitudini sunt mult mai usor testate si asumate de catre angajati, mai puncteaza Florea.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri