5 / 6

TEAM ZONE

Denumire: Team Zone

Numar de angajati:
Team Zone numara in prezent 4 angajati.

Cifra de afaceri: Team Zone a inregistrat in 2006 o cifra de afaceri de 175.000 de euro.

Programe: Team Zone activeaza in special pe piata de Team Building si Training. Programele de team building vizeaza dezvoltarea unor competente specifice ale angajatilor, reusind intr-un interval scurt de timp sa diferentieze o echipa de un grup de angajati. In general companiile urmaresc obiective ca dezvoltarea comunicarii si a spiritului de echipa intre angajati, testarea personalului, gestionarea conflictelor, adaptarea la conflicte, palnificare si organizare.

Fiecare program de team building este adaptat fiecarui client, iar exercitiile sunt personalizate in acord cu profilul si activitatea companiei care apeleaza la aceste servicii. De asemenea, sesiunile de team building se pot realiza atat in limba romana cat si in limba engleza, si au o durata de la cateva ore la cateva zile.

Beneficii: Pornind de la premisa ca succesul companiilor depinde de capacitatea de adaptare la schimbare si de transformare a acesteia in oportunitate, Team Zone considera ca rolul cel mai important in adaptarea la nou il au oamenii si echipele pe care le alcatuiesc.

"In mod natural, o echipa se formeaza singura, in timp, iar obiectivele individuale si cele comune se integreaza in activitatea echipei pe masura ce oamenii ajung sa se cunoasca si fiecare isi gaseste locul potrivit. Totusi lipsa acuta de timp din mediul de afaceri actual a condus la necesitatea utilizarii unor catalizatori – evenimentele de Team Building – care reusesc intr-un interval scurt de timp sa creeze intre oameni acel ceva esential care diferentiaza o echipa de un grup", sustine Florin Popa, Managing Partner, Team Zone.

Team Zone a intrat pe piata de Team Building&Training din anul 2003 si a derulat pana in prezent 175 de contracte de team building, cu 100 de companii si o participare totala de 10.000 de persoane.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri