3 / 6

HUMAN INVEST

Denumire: Human Invest

Numar de angajati: Compania are in prezent 16 angajati. 8 consultanti si 8 in echipa de client service si administrativ.

Cifra de afaceri: Pentru anul 2007 Human Invest estimeaza o cifra de afaceri de 800.000 euro, din care un procent peste 65% este realizata din programe de management si leadership. Pentru anul 2008 compania tinteste o cifra de afaceri de 1,35 milioane euro.

Programe: Programele Human Invest se axeaza pe 3 directii de dezvoltare: Leadership, Cultura organizationala si schimbare, Dezvoltarea abilitatilor de lucru in echipa. Aceste programe se adreseaza cresterii productivitatii persoanelor de executie, dezvoltarii competentelor celor care sunt manageri, dezvoltarii competentelor managerilor care conduc, la randul lor, alti manageri, si directorilor care sunt responsabili de dezvoltarea si executia strategiei de business.

Beneficii: Sesiunile sunt livrate de catre profesionisti din business, cu o vasta experienta in atat in training, cat si in management. Toate modulele sunt abordate intr-un mod care le ofera participantilor ocazia sa invete dezbatand exemple si exersand deprinderi pe care sa le aplice in propria lor companie. Povestile de succes ale trainerilor si lectiile pe care acestia le-au invatat de-a lungul carierei avand un rol esential in dialogul cu cursantii.

"Valoarea cea mai importanta pe care o vad cei care decid sa investeasca in programele noastre se regaseste atat intr-un angajament peste asteptari al managerilor-participanti de a pune in practica cele invatate, cat si in cresterea responsabilitatii lor de a-si alinia cat mai mult actiunile zilnice, cu viziunea si valorile companiei", a declarat Ioana Molnar, Marketing Coordinator, Human Invest.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri