4 / 6

CBC Romania

Denumire: CBC Romania

Numar de angajati: Echipa CBC este formata din 12 consultanti full-time si 8 part-time

Cifra de afaceri: Cifra de afaceri a companiei pentru anul 2007 este de 800.000 euro.

Programe: CBC propune clientilor sai programe de comunicare organizationala, vanzari si negociere, managementul companiei, gestionarea relatiei cu clientii – CRM, marketing, achizitii-logistica, HR, finantele pentru managerii generali, managementul productiei, leadership. De asemenea, CBC ofera si programe in urma carora cursantii pot obtine diplome acreditate de statul roman (director vanzari, director achizitii, inspector resurse umane, agent imobiliar, vanzari, sau comercial, specialist in negociere, in comunicare, in management si in leadeship).

Beneficii: Programele CBC Romania sunt ancorate in experientele si realitatile pietei romanesti, in mediul concurential romanesc si situatia economica existenta, astfel incat mentalitatea si atitudinea angajatilor romani este foarte bine cunoscuta.

Cursantii au astfel posibilitatea de a-si dezvolta aptitudinile si imbunatati atitudinile fata de mediul organizational si concurential, sa treaca la un nivel superior de performanta profesionala si de gestionare a carierei. In plus, isi pot imbunatati cunostintele necesare maximizarii vanzarilor, folosind tehnica intrebarilor si manipularea comportamentala aplicata in vanzari, dar si a cunostintelor necesare monitorizarii, recuperarii si gestionarii eficiente a creditelor.

La randul lor companiile vor putea reduce procentul de migrare al personalului catre alte companii, ridicarea nivelului de pregatire profesionala si a standardului de performanta a companiei, cresterea cifrei de afaceri si a perspectivelor de dezvoltare a afacerii, cat si asigurarea nivelului de cunostinte necesar promovarii pe alte functii pentru personalul existent.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri