2 / 6

Lugera & Makler

Denumire: Lugera & Makler

Numar de angajati: Compania numara in prezent 153 de angajati.

Cifra de afaceri: Lugera & Makler a obtinut in 2007 o cifra de afaceri de 12,6 milioane de euro si o cota de piata de 30%. Pentru 2008 compania estimeaza o crestere a cotei de pana la 35% si o cifra de afaceri de 20 de milioane de euro, pe fondul cresterii pietei de HR, diversificarea serviciilor, cresterea cererii pe partea de payroll, de consultanta si training.

2007 vs. 2008: In 2007, ariile profesionale care au oferit cela mai atractive salarii si au avut cele mai importante cresteri salariale au fost inregistrate in institutiile financiare bancare si non-bancare, real estate, constructii cat si IT&C. Cele mai cautate specializari au fost in cadrul departamentelor financiare, IT si de productie.

„In 2008, datorita numarului mare de investitori, se va resimti nevoia de recrutare atat pentru pozitii manageriale, cat si pentru pozitii operationale (recrutare de masa). Se va apela in continuare la serviciile oferite de companii specializate in recrutare, de asemenea companiile angajatoare se vor baza si pe mentinerea procesului de recrutare in interiorul departamentelor de resurse umane, in timp ce o parte dintre companiile angajatoare vor continua sa ocupe pozitii vacante prin promovare interna”, a declarat pentru Wall Street Cristina Savuica, country manager Lugera&Makler.

Unde ne angajam in 2008: Ca si in 2007, domeniile de activitate de „maxim interes” pe piata de recrutari, in 2008 raman cele din constructii, real estate, banking, Shared Service Centers sau companii din domeniul Business Process Outsourcing. Sectorul de productie va fi la randul sau de maxim interes datorita intrarii pe piata a unui numar important de investitori cum sunt cei de la Ford si Nokia.

Ca si anul trecut, in 2008, angajatorii vor solicita cei mai multi candidati pentru pozitiile de executie (50%), in timp ce doar 30% vor oferi la concurs job-uri pentru functii de middle management si 20% pentru top management.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri