4 / 6

Professional

Denumire: Professional

Numar de angajati: Compania numara in prezent 69 de angajati.

Cifra de afaceri: Professional a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 5,7 milioane de euro. Pentru 2008, compania estimeaza o crestere la nivelul tuturor serviciilor.

2007 vs. 2008: „Cele mai cautate pozitii din 2007 au fost adesea corelate cu sectoarele economice unde s-au inregistrat valori mari ale fluctuatiei de personal, neinsemnand neaparat ca respectiva pozitie a castigat un plus in cota sa de piata” a declarat pentru Wall Street Cristina Pasat, Director General Professional. Astfel, s-au inregistrat valori crescute ale cererilor in domenii precum IT, bancar, constructii, productie dar si in domenii inalt specializate unde numarul potentialilor aplicanti este extrem de scazut necesitand operatiuni de Executive Search.

Ca si anul trecut, in 2008, nevoia de posturi la nivel de entry level si middle management se va mentine, iar ocuparea pozitiilor de top management isi va mentine trendul ascendent.

Unde ne angajam in 2008: Nivelul salarial general a crescut in 2007 si va creste si in cursul anului 2008. „Cu toate acestea o relationare corecta a cresterilor salariale ar trebui facuta in contextul economic actual intrucat gradul de crestere al costurilor este cel putin la fel de accelerat”, sustine Cristina Pasat.

Tinand cont de „criza de forta de munca" , lupta pentru candidatii calificati si cu experienta profesionala isi va continua trendul ascendent si in 2008. Raportat la fluctuatia crescuta de personal o alta tendinta care se va mentine este cresterea investitiilor organizatiilor in politici de motivare si retentie a personalului, pe fondul unei cresteri a volulmui locurilor de munca nou create.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri