4 / 8

Polisano -– doua noi spitale in 2012

Compania Polisano, controlata de omul de afaceri sibian Ilie Vonica (foto), are in plan deschiderea a doua spitale – unul la Sibiu si un altul la Bucuresti, ambele in 2012.

In prezent, compania detine un spital la Sibiu cu 50 de paturi, iar cel de-al doilea ar putea sa functioneze partial spre finele anului, potrivit Mediafax. Proprietarul Polisano nu a precizat si sumele alocate pentru investitia in cele doua spitale, adaugand doar ca pentru spitalul din Sibiu se vor cheltui mai putin de 20 de milioane de euro.

In privinta spitalului din Bucuresti, planurile inca nu sunt batute in cuie, Ilie Vonica declarand ca inca nu s-a decis numarul de paturi ori profilul. Pana atunci insa, Polisano, care activeaza si pe piata de import, distributie si retail farmaceutic, va inaugura o policlinica in Otopeni.

In prezent, grupul Polisano are peste 1.800 de angajati si este format dintr-un lant de policlinici, un spital, noua centre de dializa, doua centre de fertilizare in vitro, dintre care unul deschis in Bucuresti saptamana acesta, o retea de farmacii si un distribuitor de medicamente.

Vezi in slide-urile urmatoare care sunt planurile investitionale ale: Sanador, Medsana si Gral Medical.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri