3 / 5

Al doilea partener roman pentru Mazars

Vasile Andrian (37 ani), coordonator al departamentului de audit si consultanta financiara in cadrul companiei de audit si consultanta Mazars, a devenit cel de-al doilea partener de nationalitate romana al organizatiei internationale.

Desemnarea sa in structurile de conducere ale gupului Mazars survine la doi ani dupa numirea primului partener roman, Gabriel Sincu.

In urma acestei decizii, Andrian devine al treilea partener in biroul din Bucuresti al Mazars, alaturi de Jean-Pierre Vigroux - Managing Partner si de Gabriel Sincu - Head of Tax & Outsourcing.

El este absolvent al Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si detine calificarea de auditor si auditor intern autorizat (CIA). Este membru al ACCA [Association of Chartered Certified Accountants], Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) si Asociatiilor Romane & Internationale ale Auditorilor Interni (AAIR & IIA). Andrian o experienta de mai bine de 14 ani in domeniul auditului financiar si al serviciilor de consultanta comerciala, financiara si contabila, iar pana in anul 1999 si-a desfasurat activitatea la Coopers&Lybrand si PriceWaterhouseCoopers.

Pe piata romaneasca, Mazars este unul din cei mai puternici jucatori de audit si consultanta, ocupand pozitia a sasea in topul companiilor de profil, cu o cifra de afaceri in 2011 de peste 4,2 milioane de euro. Echipa locala include aproximativ 120 de specialisti (auditori, experti contabili, consultanti fiscali si avocati).

Sursa foto: Mazars

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri